Ben bebek ölümleri, kadın ölümleri, katliamlar diyorum sen hala kalkmış midem de midem diyorsun. Bu bile başlı başına muhattap dahi alınmayacak kadar sığ düşündüğünü gösteriyor. Ayrıca yine söylüyorum senin burger kingte yemek yemen umrumda değil gider yersin bu beni alakadar etmez o sen ve vicdanınla alakalı bir durum. Ama burger de yemek yiyip bunun reklamını açıkça belirtip üstelik İsraili destekleyecek düzeyde açıklamalar yapman bizlere insanlığını sorgulatıyor. Neyse sizi midenizle baş başa bırakayım, selametle.
biz dediğin senin gibi yorum yapan seninle birlikte 3-5 canlı. kalanı konuda anlatılmak istenileni anladılar zaten. senin gibi çürük elmaları da böyle ayıklıyoruz işte.
tüüüüüm forum yanlış bir siz doğrusunuz.
4-5 ay öncesine kadar ağbabaların orduya yakıt sağlıyordu, silah satıyordu, ticaret yapıyordu. onlar yapınca normal.
ben neyi idüğü belli olmayan 2 tosta 450 tl vermeyip tıka basa doyabileceğim ve 420 tl ödeyeceğim yere gitmişim neymiş israil destekçisiymişim.

he babam heeeeeeeee. hadeeee yallah.....
bu arada patates kızartmasını büyük boy söyledim. yanında kızarmış peynir de mi alsam karar veremedim : /