Coşkun Çetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
her farklı cihazınız için yeniden kod soracaktır her banka hesabınıza girdiğiniz zaman sms üzerinden yeni gelen şifreyi sorduğu gibi..

Eğer güvenlik için bu size çok zor geliyor ise girmeyebilirsiniz. Hesaplar hackleniyor kullanıcılar mağdur oluyor önlem alın dersiniz alıncada kabak tadı veriyor diye çıkış yaparsınız..

Asıl kabak tadı veren bu olaydır. Tüm platformun güvenliği için 5 saniye ayırıp bir kod girmek bu kadar zor olmamalı.

Aynı cihazımda ve aynı gün içerisinde sürekli kod soruyor derseniz bunu anlarız ve inceleyip düzeltiriz.
İşine geliyorsa gir gelmiyorsa girme kafası kimseye birşey kazandırmaz. Yılların kullanıcısı olarak geri bildirim yapıyorum, pat diye sıkıcı bir sistem devreye alıyorsunuz, sıkıcı olduğuna dair görüş bildiriyorum.

Neyse çiftlik sizin, istediğiniz gibi at koşturursunuz, siz de haklısınız.