Fizz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam, Adana'da göl kenarının geçirmasyon olduğunu bildiğinizi düşünüyorum. Adana gibi bir yerde en lüks tost 150 TL. Sizin konunuz biraz provokasyona kaçmış.
İşte sorun tam olarak bu havalimanları hariç bahsettiğiniz işletmelerin fiyatları Türkiye geneli aynıdır. Yani gittiğinizde acaba beni öperler mi endişesi taşımazsınız.

brotesss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
herşey iyi hoş güzel yazmışsın cebimize uygun olanı tercih edelim diyorsun bir nebze okeyim buna

"verdiğim para da kime gittiyse helali hoş olsun. lezzetle yedim." bu cümleniz mide bulandırıcı karakterinizi göstermiş siniz.
Ne yapsın ooo İsrail, Amerikan menşeeli firmalara gitmiyorum diye kendini avutup kazıklanmaya devam mı etsin.

Sönmez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kusura bakmayın ama "herkesin içinde yüksek sesle" konuşmanızdan anlaşılıyor ki sizin sanıyorum en baştaki amacınız "İsrali Destekli Burger King'e" gitmekmiş. Çünkü bu tarz bir söylemi muhtemelen orada asgari ücretin altında çalıştırılan yada sigortası yapılmayan kızı düşünmeden konuşmak sadece bir "İsrail Destekli Burger King"'ciye yakışır. Yerinizde olsam acizane eşinizde yanınızdaymış o kadar paraya gider piknik malzemesi alır, dilediğimce gölün keyfini çıkarabileceğim bir yere gider orada piknik yapardım.

Ayrıca, 240 TL'ye sucuk bulabiliyorsanız bilinki içinde et yoktur yada adam hayrına sucuk yapıp satıyordur.

Amacım tartışmak değil, genel bir konu açtığınız için fikir beyan etmek istedim.
Sorgulayan herkesi bir yerin ajanı ilan etmek nasıl bir düşünce tarzıdır. Sorgulama, düşünme , fikrini beyan etme ile gider bu şekilde.

Siyahdenizli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Avrupada en çok satan beyaz eşyalar Türk malı, bakliyatlar Türk malı.
TV'lerde muhteşem yerli ürünler var.
Kahvaltılıklar, atıştırmalıklar bi dünya kaliteli Türk malı var.
Yataklar, dolaplar zaten %90 ı Bursa ve Ankara'da üretiliyor.
Giydiğimiz malların %90'ı Türkiye'de üretiliyor.

"Ülkede üretim yok bütün ürünler avrupadan alınma sonra neymiş efendim boykot "

Üretim yoktan kastın sadece sosyal medya ve telefon herhalde

Ülke baştan aşağıya üretiyor. "Almak isteyene" hepsi mevcut.
Kullandığınız telefon, sosyal medya hesapları ya da evinizdeki malzemelerin markasını merak ettim. Bu kadar düşünceli bir insan kesinlikle gidip yerli malı olmayan malzeme kullanmaz bence