bulutaylak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam. Ben de 2018 yılında beyin tümörü ameliyatı oldum, benim hipofiz bezi çevresindeydi, belirtilerim görme kaybı ile başladı. O zaman özel hastaneler 100k civarı para istiyordu, o fiyata ev alınıyordu biliyorsunuz. Çevrem destek çıkarız o parayı bir şekilde toparlarız dedi ama ben mantıklı olanı seçtim ve devlet hastanesinde ameliyat olmaya karar verdim. Çok düz düşündüm bu olayı, özel hastaneler ayda 3,4 tane böyle bir ameliyata giriyordur belki, devlet hastaneleri günde 3 tane beyin ameliyatı yapıyor, el alışkınlığı ve deneyim daha fazla. Tek kötü yanı devlet hastanesi işte odalar kötü, nazını kimse çekmez, ameliyat sonrası pek ilgi alaka bekleme. Ben bakırköy sadi konuk hastanesinde murad asiltürk hocamıza gittim, bir de erhan emel diye bir hocamız vardı o ilgilendi ilk başlarda, sonra uzmanlık alanı muhabbetine murad hocaya devir etti. Bakırköy sadi konuk hastanesi beyin hastalıkları konusunda baya uzman barındırıyor. Sen de böyle yap demiyorum, sadece ben hikayemi anlattım sana. Çok geçmiş olsun.
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun , ben de özele bi türlü güvenemiyorum daha önce yaşadıklarımızdan dolayı , ameliyatını olunca özele almayı planlıyorum.

Dün VM Medicalparktan fiyat aldım 500k fiyat belirlendi , sana yıllar önce verilen fiyata göre gayet uygun evi bırak anca eski bi araba parası.

Maddi yönden her türlü hastaneyi tedaviyi karşılayabilecek güçteyiz ancak insanların hastalık hallerinden faydalanıp gerekli gereksiz her türlü tedaviyi ve tahlili yaptıkları için maalesef güvenemedim , aslında özeli düşünmeye başlamıştım çünkü ameliyat için " Belki Perşembe " diyorlardı , ama okadar kalmadı bu sabah aldılar , şimdi ameliyatta en erken 11-12 saat sürer 15 e kadar yolu varmış. Sağlıklı bir şekilde çıktıktan sonra alabilirsem iyi bakım şartları olan bir özel hastaneye almak istiyorum.