şuanda kurumsal bir şirkette full stack developer olarak çalışıyorum, eski site ideasoft altyapısını kullanıyor, biz Nestjs ile kendi altyapımızı oluşturarak sıfırdan backend yazıyoruz, eski verilerin taşınması gerekiyor, ama bir noktada tıkandım, ideasoft'un product - variant sistemi nasıl çalışıyor bilemiyorum tam olarak, prisma ve postgresql kullanıyoruz, ben modellemeyi yaptım ama çok farklı oldu ideasoftun anlayışından sanırım. product ve variant modelleri oluşturdum, variantların media(görseller için) ve inventory modelleri var her birinin, hiç variant eklenmezse otomatik olarak 1 variant oluşacak ve ürün tek variantlı kabul edilecek, sizce bu mantıklı mı ? tam olarak nasıl bir modelleme yapmalıyım ki ideasoftla tam senkronize olabilelim, bu konuda çok ciddi desteğe ihtiyacım var, eski veriler oracle'da saklanıyor, PLSQL kullanılmış, o verileri çektiğimizde sorun olmasın istiyorum
isteyene anydesk ile remote verip ideasofttaki admin panelimizi gösterebilirim sistemi daha iyi anlayabilmesi için..