demiryapim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kutu getirebilir miyim getiremez miyim diye sormuş işte abartmışsiniz sanki biraz
abarttım evet ama bazı kutuları kabin bagajına almıyorlar. 45CM'den büyük ise eni uyuzluk yapabiliyorlar mesela.

fatura şeylerini tax free almayı unutmasın diye söyledim. çünkü bizim ülkemize geldiğinde bizim ülkemiz gümrüğü tarafından çevirilir ve içindeki sorulduğunda diğer ülkenin gümrüğünden iade aldığını gösterdiğinde bizim gümrük kısmı biraz daha ılıman oluyor ( tecrübem o yönde yani) onun için söyledim. ama makedonyada tax free olmuyordu galiba zaten.

Sadece bavul'da 3D Print kutusu olursa o ülkeden çıkmadan içinden alabilirler bavul kısmında kendi ülkene geldiğinde boş bi bavul ile karşılaşabilirsin diye söyledim öteki kısmı da. bu da yine kötü bi tecrübe ile sadece hatırlatmak istediğim birşeydi.

o halde 45CM'i geçmeyecek bir kutu için çok dert olmaz diyebilirim Misafir; ağırlık v.s durumları kurtarıyorsa eğer. ilk yanına almayı dene uçak içine geçerken birşey derlerse aşağı gönderirsin bavulunu artık. :/