selizar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Konuyu sana şöyle açıklayayım:
Satın aldığım hizmet için açık artırmaya katıldım, ancak daha sonra yaklaşık iki hafta boyunca çevrim içi olamadım. Sonrasında tekrar girdiğimde ödemenin tamamını yaptım.
Ancak senin ticaret anlayışın, hem paramızı alıp hem de eksi puan vermek gibi görünüyor. Şu sana tekrar eksi puan verdidim bunuda moderatörlere sildirmeye çalışmassin sanirim.
Şunu bilmeni isterim ki, ben burada para harcıyorum, sen ise kazanç sağlıyorsun. Benim buradan bir gelir elde etme durumum yok.
Ayrıca, ekstra bilgi olarak belirtmek isterim ki savcılığa bireysel başvuruda bulunup suç duyurusunda bulunmak için herhangi bir ücret gerekmiyor. şirketimde avukatlar da mevcut.
Kısacası, işine odaklanmanı öneririm. Başka açtığın konulara da baktım, biraz genç olduğunu görüyorum. Lütfen derslerine ve hayatına odaklan, ve para kazan ama bunu etik bir şekilde yap. Başkalarının hem parasını alıp hem de eksi puan vererek değil
birincisi bu yaşınızda iftira atmak hiç yaşınıza uygun bir şey değil, eksi puanı ben sana 7-8 gun once verdim parayı göndermenizden önce
ikincisi paranı geldiği gün gibi geri iade ettim savcı artık oturur güler sanırım olaya
forumda iş yaparken kurallari okumak zorundasın, aslında uzaklaştırma alman gerekiyor ancak moderatör abilerim insaflı davranmış sana
üçüncüsü görüldü atmayacaksiniz mesaja, kurallar basit bilmiyorsan senin suçun. görüldü atmasan açıklama yapsan bekleyecektim zaten ama bu yaşınızda bana görüldü atmışsınız hakkım olan ticaret puanını kullandım bunu de ekleyin şikayete
moderatörler dünküni sildigi gibi bunu da silecek tabiki
ayrıca ben de hakaret suçundan başvuracağım benim de tanıdık avukat abilerim var bakalım neler olacak