O zaman size kazandığınız yetiyor tek kişi için ortalama ne kadar para lazım ev kirası vs dahil Amsterdam örnek verirsen
Hocam ben rotterdamda kalıyorum amsterdam bir tık daha tuzlu olabilir. Kira olarak söylüyorum. Adresli bir oda tutsan bence 800-900 euro arasıdır her şey dahil çünkü buralarda öle kalıyorlar. 500-600e de var onu facebook sayfalarından bakabilirsin. Hollanda kiralık oda,ev vs sayfalarını hep takip et. Ben 80 euroluk et,tavuk alıyorum 2 kişi 3 ay net yetiyor sen 40 euroluk al sebze,meyve,yumurta vs haftalık maksimum 50 euro harcarsın çok abartırsan oda. Hadi 900 odaya ver 200 aylık gıda 1100 euro olsun. Sigara içiyorsun diyelim tütün iç haftalık 30 euro o totelde sigarayla 1220 . Yol parasıda 100 euro yeter toplu taşımada. Arada dışarı çıktın vs 1500 euro seni kurtarır. Kısaca hesabını bilirsen kazandın para sana hayli hayli yeter. Her gün dışarı çıkar ota çöpe düşersen tabi yetmez ama korkuttukları gibi değil 30 lu yumurtanın 5 euro ,etin kilosunun 11 euro ve tavuğun kilosunun 4 euro olduğu yerde nasıl 5000 euro yetiremiyorlar anlamıyorum.