Merhabalar,
2015 Tarihli ve uzun yıllardır sadece kriptoya yönelik hesabımı satıyorum. Hesabımda bot takipçi bulamazsınız. Hesap türü global, Türkçe tweet atmıyorum ve Globalde kripto dünyasının önde gelen birçok kişisi hesabı takip etmekte. Bunun dışında bir dönem Türkiyedeki Influencerların spacelerine konuk oldum, o süreçtede Türkiyeden birçok influencer hesabı takip etti.
ortalama 6-8 ay hesabı pek kullanmadım o süreçte etkileşim oranlarımda düşüşler oldu, son birkaç aydır tekrar aktif olmaya çalışıyorum.
Hesabın etkileşim oranları çok yüksek bir hesap değil ama globalde tanınırlığım yüksek olduğu için çok iyi reklam geliri elde ediyordum. Reel hayatta kuracağım iş için hesabımı satmayı düşünüyorum.
Hesapla ilgili ciddi alıcılara hesapla ilgili detaylı bilgi verebilirim. Hesabım için düşündüğüm fiyat 800.000 TL.
Ortalama reklam gelirleri hakkında bilgi vermem gerekirse, son çalışmamda 1.5 ETH + 0.5 Supply ödeme almıştım. O ağda en etkili isimlerden birisi olduğum için supply tarafında iyi ödeme aldım. Bunun dışında genel olarak 1-1.5 ETH civarında ödeme alıyorum. Kesinlikle tek tweet, rt gibi çalışmalar yapmıyorum. Globalde genel olarak tek ödeme alınır ve proje yaşadığı sürece destek verilir.
Son olarak şunu belirtmekte fayda var, ben sosyal medyayı çok iyi kullanabilen birisi değil buna rağmen globalde tanınan bir hesap oluşturdum. Geçmiş dönemde ortalama 1500-2000 dolar üzerinden reklam alıyordum ve minimum yılda 20-30 reklam alıyordum. Hesabın finansal değerini buradan belirleyebilirsiniz.
Detaylı bilgi için mesaj atabilirsiniz.
iyi satışlar, bu kadar gelir varken neden hesabı kullanmayı bıraktınız açıklar mısınız