merhaba,
bugün hanımla dedik ki dışarda tost çay yapalım. ya basit tost ve çay. çay ve tost. bu kadar.
bindik arabaya, adanadan arkadaşlar bilirler, ''SUYUN YARISI ÇEKİLMİŞ'' göl kenarı ruhsatsız pos cihazı dahi olmayan işletmelerden birine girdik. karışık tost ne kadar diye sordum, 225 tl dedi. dedim ki içimden öküz doyuran boy zaar, hangi ekmeğe yapıyorsunuz dedim, yarım göçmen ekmeği dedi. göçmen ekmeğini bilmeyenler için söyleyeyim normal somun ekmeğinin 4 de 1 i .
birde diyor ki yanında 1 bardak çay hediyemiz

dedim ki hanım efendi 1 kişilik kahvaltı ne kadar ? 450 tl .
dedim yok biz aparatif şeyler yemek istiyoruz. fazla aç değiliz. evde kahvaltı yaptık yani. karışık gözleme ne kadar ? 165 tl.
masaya da oturduk kalkmamak için direniyorum. dedim e tamam bize 2 karışık gözleme 1 de demlik çay getirin.
demlik çay ne kadar? 300 tl..
hanımefendi sınırları gerçekten zorluyorsunuz 1 bardak çay ne kadar dedim ? 30 tl diyor.
herkesin içinde yüksek sesle - bakın dedim para ile alakalı sorun yok, ama siz resmen insanları dolandırıyorsunuz. 1 kangal sucuk 240 tl 3 dilim kağıt kadar sucuk koyacaksın 225 tl istiyorsunuz.
%95 i çeşme suyu olan demlik çaya 300 tl istiyorsunuz, kusura bakmayın ben enayi değilim. israil destekli burger kinge giderim en azından paramın hakkını alırım dedim kalktık masadan.
şimdi burger kingde yediğimiz ve ödediğimiz rakamlara bakın.
1 adet double king menü
1 adet 2 hamburgerli bir menü adını hatırlamıyorum
1 adet 6 lı nugget.
2 adet patates kızartması
bir büyük boy bir orta boy cola.
420 tl ödedik bir güzel yedik çıktık.
yerli ve milli restoranımızda ne kadar ödeyecektik ?
2 adet tost 450 tl
1 adet demlik çay 300 tl
toplam 750 tl.
hadi demlikten vazgeçtik.
sadece 2 adet tosta 450 tl verecektik en iyi ihtimalle.
yerim israilini yerim millisini. cebime hangisi uygunsa gider ordaan yerim arkama da bakmam.
verdiğim para da kime gittiyse helali hoş olsun. lezzetle yedim.