Dikkat! R10 ilanlarında 2500 TLye PKsı açık YouTube kanalı satışı yapıldığını görüyorum. Basit, DOLANDIRILIRSINIZ!Botlarla izlenme ve abone kasılarak açılan kanalların ömrü çok kısa olur ve YouTube, bu tarz kanallardan para kazanmanıza asla izin vermez.
Eğer hala şüpheleriniz varsa, bu fiyata kanal satanlardan iddia ettikleri kanalların kazanç istatistiklerini talep edin. Böylece, size tuzak kurmaya çalıştıklarını daha iyi anlayacaksınız. Unutmayın, attığınız videolar izlenmez ve paranız boşa gider.
Bu işin gerçek değerleri, kanalın abone sayısı, aktifliği ve algoritmaya uygunluğuyla belirlenir. Normal şartlarda PKsı açık bir YouTube kanalını 30.000 TLden daha ucuza bulmanız neredeyse imkansızdır.
Bu konuda tecrübesizseniz, Orhan Tümerkanın YouTube sayfasına ya da Serkan Turanlı gibi bu işi ciddi yapan insanların sayfalarına göz atın. Fiyatlar, abone sayısına ve kanalın performansına göre belirlenir. PK kapalıysa fiyat yarıya iner.
Yıllardır bu işin içinde biri olarak söylemek istiyorum: YouTube kanalı alıp satmak kolay para kazanma yolu değildir. Ben kanalları aylarca çalışarak inşa ediyorum. Unutmayın, bedava peynir sadece fare kapanında olur!
Hocam bu konunuz bana istinaden açıldığını düşünüyorum. Özel mesaj yolu ile iletişime geçtiniz benimle. Size gayet samimi bir şekilde numaramı ilettim. Siz 3 aylık üyesiniz ben neredeyse 7 yıllık üyeyim. Bu zamana kadar kimseyi dolandırdımadım.Bırakın kendinize pay çıkarmayı ve insanları kötülemeyi. Kim dolandırılacak bir bakın konuma ? 50 kanal sınırım mevcut. sadece 100 tl talep ediyorum ön kapora. Yani buda biterse eğer 5000 tl ye tekambul ediyor. 5000 tl için gerçekten burada kendi adımı mı lekelerim ? yada 5000 tl için 1 ay insanlardan zaman mı talep ederim ?
Siz konunuza resmen kendinizi pazarlamak adına açmıssınız. Benim adımı kullanmadınız ancak gönül rahatlığı için yazıyorum ki benim için açılan bir konudur. Bende kötü biri olsam burada ifşalamam kendimi değil mi ? Kim 100 tl için bu topa girer ? Gerçi kansız insan çok o da ayrı. Fakat bazı şeyleri bilmeden konular açıp kendinizi yüceltmeyin lütfen. Ben 2400 tl yi iş sonunda pk sı açık bir kanal teslim ettiğimde alıyorum. Buradan da herkese söylemek istiyorum ki sadece bedava fare kapanında değil. İnsanları kullanmayan ve gerçekten fiyatları şişirmek istemeyen kişilerde de bulunuyor. Bunları göze alarak yorum yaparsanız çok mutlu olurum.
Hepinize hayırlı forumlar dilerim..