SerdarGnd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba , tümörün tam teşhisi konulmadı , internetten mr görüntülerine bakıp yorum yaparsam dediğinize benzemiyor tabi uzman değilim ama tüm mr görüntülerini inceledim hipofiz biraz daha iç ve orta kısımda yumurta gibi gözüküyor , bizimki beynin sol tarafında ve şekil olarak daha yayvan. En iyisini doktor söyler tabi.

Uğur türeye ulaşmaya çalışıyorum ama kendisi kainatın yaratıcısı gibi davrandığı için eğer annemin kanserini beğenirse ve bizden yeteri kadar milyonlar koparabileceğine emin olursa bir kaç ay içinde dönüş yapma ihtimali varmış.

Şuan VM medikalde necmi kurt hocamla görüşmek için kapısında bekliyorum , çıkışta da acıbadem hastanesi Necmettin Pamir asistanıyla görüşmeye gideceğim.

Bir an önce ameliyat olması lazım anlatılanlara göre her gün risk artıyor , hastaneye sürekli soruyoruz ama en erken perşembe o da kesin değil diyorlar , allah kimseyi düşürmesin.

Geçmiş olsun dileklerini ileten herkesten allah razı olsun.
Öncelikle görme kaybo varmı ona bakmak lazım ya da belirli bir bölgede felç durumu hepsini geçtim şiddetli baş ağrısı ile gidildi ise hipofiz tümörü diye raporlarında yazması gerekir isterseniz Cerrahpaşa Beyin Cerrahi doktoru Necmettin TANRIÖVER hocamla görüşebilirsin işinin ehli sayılı doktorlardandır.