Söze başlamadan önce 2.5 k ya kanal satmıyorum. 4.000 Tl ile 5.000 bandında satıyorum başta belirteyim. Yazmadan edemedim çünki konunuzda çok eksik ve yanlış anlatımlarınız var.
Söylediklerinizin Büyük bir kısmına katılmıyorum, Bende forumda kanal satışı yapıyorum. 2.3 senedir ekmeğini yediğim cayır cayır spam yaptığım kanallarım var, Forum içinde kanallarımı bilen arkadaşlarda var.
Sizin bahsetmek istediğiniz kanallar çeşitli denemeler yapılıp, kategoriden kategoriye geçmiş farklı denemeler yapılmış, Tutmamış tutturamamış insanlar kanallarını satıyor. Sanırım bundan bahsediyorsunuz.
Kendimden örnek verecek olursak konumdada görünecegi gibi herkeze kanal satmıyorum. işi bilen degerini bilen alsın istiyorum. yine bilenler gayet iyi bilir, geri çevirip kanal satmadıklarım bile oluyor, neden dersen işi bilmiyor, parasına yazık olacak. Geçen Ay sattıgım kanalların birisi spam içerik ile 1,8 M bakiyeye ulaştı ve bu bunlardan birisi şu ana kadar aldığı para bu rakamın üzerinde. Herzaman heryerde diyorum, Olay içerikte ve çalışma şeklinde biter. Kanalın günahı nedir ?

Uzun lafın kısası şu; Kanal var Kanal var. O kanalı idare etmesini bilen beyin var beyincik var...
Şunuda dipnot olarak eklemek isterim, 10 yıldır bu sektördeyim, 30 k para verip te sırf pk açık diye kanal almam. Yazdıklarınız malesef mantıklı bulmuyorum