18 Yaşındayım Kripto Tarafında 20Bin tl birikimim var diyebiliriz. üniversite sınavına hazırlanıyorum şuanda garanti bankası tarafında 2500tl HADİ Tarafında 1500 tl limitim var bu limitleri nasıl arttırabilirim sanırım sigorta girisim yok diye limitimi düşük tutuyorlar ama ablam da üniversite öğrencisi ve çalışmıyor birikimi de yok onun limitleri 15bin tl civarında bilgisi olan varsa bahsederse sevinirim
Sevgili kardeşim sana haddim olmadan küçük bir tavsiyede bulunmak isterim, mümkün olduğunca kredi kartını kullanmayı ve limit arttırıp yaşamayı kendine bir alışkanlık haline getirme, şu an 26 yaşındayım, 22,23 yaşlarından itibaren kredi kartı kullanımına başladım ve taksitle alışveriş yaparak bir çok şey aldım ama bakıyorum ki kredi kartı zihnimde düşündüğüm kadar mantıklı ve pozitif bir şey değilmiş, çevremde kim varsa bunlardan kurtulmaya çalışıyor.
Zaruri bir şey lazımsa tabiki bu alınabilir ama keyfi harcamaları aşırı arttıran bir buluş kredi kartı. Hem erken yaşta yatırımla tanışmış birisin, kredi kartı harcamaları yatırım yapmanıda engelleyen bir süreç doğuruyor.
Bunlar şahsi tecrübe ve çevremdeki gözlemlerim neticesinde küçük tavsiyedir kardeşim, hakkında her zaman hayırlısı olsun.