Merhabalar arkadaşlar yurtdışına dil eğitimi almak için gitmeyi düşünüyorum yanlız eğitim orda yaşayan gurbetçiler ile konuşuyorum bana diyorlar TL kazanıp yurtdışına dil eğitimi ile gidersen yaşayamazsın yetmez vs diyorlar gerekmedikçe para arcayan birisi değilim aylık kazancım 70-80 k arası bir kaç dijital işten toplam İngiltere sterlin pahalı diye gitmedi düşünmüyorum Hollanda aklımda orda yaşamam için bana ne kadar para lazım ortalama olarak 11 12 ay gitcem hiç ingilizce bilmiyorum iler ki zamanlarda iş İngilizcesi olarak kullancam ingilizce iş hayatında lazım gidenler varsa ortalama olarak bana aylık ne kadar döviz olarak lazım ya aile yanında yada yurtta kalcam ulasım yiyecek içecek vb şeyler dahil olmak üzere gidenler varsa yorumlara yazabilir mi dil eğitimi aldıktan sonra iyice B2 C1 seviyesinde öğrenince yurtdışına taşıncam zaten yurtdışı işler geliyor ama maalesef ingilizce bilmediğim için çevirilerde çevirmedigi için iş alamıyorum burda kimsyon karşılığı iş vs istemeyin benden onu söyleyim dil okullarında 11-12 ay dil eğitimi kalma yeri dahil ortalama 500 bin TL ve üstü istiyorlar bu bu kadar mı gerçekten çok yüksek mi yoksa abartıyorlar mı bu kadar fiyatları bunlar verenler tanınmış yurtdışı dil eğitimleri gidenler ile konuşamadım ben iyi forumlar