Dikkat! R10 ilanlarında 2500 TL’ye PK’sı açık YouTube kanalı satışı yapıldığını görüyorum. Basit, DOLANDIRILIRSINIZ!Botlarla izlenme ve abone kasılarak açılan kanalların ömrü çok kısa olur ve YouTube, bu tarz kanallardan para kazanmanıza asla izin vermez.

Eğer hala şüpheleriniz varsa, bu fiyata kanal satanlardan iddia ettikleri kanalların kazanç istatistiklerini talep edin. Böylece, size tuzak kurmaya çalıştıklarını daha iyi anlayacaksınız. Unutmayın, attığınız videolar izlenmez ve paranız boşa gider.

Bu işin gerçek değerleri, kanalın abone sayısı, aktifliği ve algoritmaya uygunluğuyla belirlenir. Normal şartlarda PK’sı açık bir YouTube kanalını 30.000 TL’den daha ucuza bulmanız neredeyse imkansızdır.
Bu konuda tecrübesizseniz, Orhan Tümerkan’ın YouTube sayfasına ya da Serkan Turanlı gibi bu işi ciddi yapan insanların sayfalarına göz atın. Fiyatlar, abone sayısına ve kanalın performansına göre belirlenir. PK kapalıysa fiyat yarıya iner.

Yıllardır bu işin içinde biri olarak söylemek istiyorum: YouTube kanalı alıp satmak kolay para kazanma yolu değildir. Ben kanalları aylarca çalışarak inşa ediyorum. Unutmayın, bedava peynir sadece fare kapanında olur!