Caty adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dedikleriniz aslında sizsiniz. Kurslar ya da üniversite değil. Siz, bunları yapabildiğinizde, kursları ve üniversiteleri doğru kullanmış oluyorsunuz, haliyle, oradan alabileceğiniz bilgiyi daha üretken hale getirebiliyor, ve deneyimi daha derinleştirebiliyorsunuz. Bir öğrenci sadece dersi geçmeye odaklanırken, diğeri, o derste aldığını merak edip akşamına araştırma yapabilir. Bu araştırma ruhu zaten girişimcilik temellidir. Girişimi iş ya da iş odaklı girişimcilik olarak düşünmeyin. Örneğin, bir ortamdasınız ve birilerinin size gelip Merhaba demesini bekliyorsunuz. Başka biri, aynı ortamda gidip Merhaba diyen olabilir. Bunu yapabilen kişi, araştırma yeteneği de olduğunda, üniversiteleri dev kütüphaneler haline çevirir. Bahsettiğiniz şey, 22000 kişinin eğitim gördüğü bir üniversite'de, %1-2'dir. Üniversitesine göre bu oran artabilir/azalabilir.

Burada benim canımı sıkan şey, eğitim ya da diğer konular değil. Andrew Tate gibi, "insanlara para kazanma umudu satarak para kazanan", ve hiçbir temeli olmayan bir adamın, "para kazanma umudu ile" eğitim satması ve bunun buraya taşınmış olması. Bu konuyu doğrudan eğitim almaktan, her yoldan kolay para kazanma kategorisine taşıyor.

Andrew dediğiniz adam için ve Real World için yazılan birkaç yorum, her şeyi ifade ediyor;
- the #1 way to make money online is by selling a course teaching people how to make money online.
(İnternetten para kazanmanın 1 numaralı yolu, insanlara internetten nasıl para kazanacaklarını öğreten bir kurs satmaktır.)
- Want to make a million dollars in a few minutes? Send me a million dollars and i will tell you how.
(Birkaç dakika içinde bir milyon dolar kazanmak ister misiniz? Bana bir milyon dolar gönderin, size nasıl yapılacağını anlatayım.)
- He’s a scammer, a con artist, a guy that talks a good game and has been arrested for trafficking.
(O bir ***********, bir sahtekar, iyi bir oyundan bahseden ve kaçakçılıktan tutuklanmış bir adam.)
- Their true aim seems to be scamming unsuspecting customers like myself.
(Gerçek amaçlarının benim gibi şüphelenmeyen müşterileri dolandırmak olduğu açıktı.)
- It's not worth a single cent.
(Tek bir kuruş bile etmez)

Siz hiç buna benzer yorumların, METU CENG adına ya da Adnan Yazıcı adına yazıldığını gördünüz mü? Demek istediğim tam olarak bu.
Şidmi anladım hocam asıl amaç üretkenlik eğitime gerek yok diyorsunuz yani aslında bir bakıma sizde haklısınız ancak Andrew Tate hakkımda fazla bir bilgim yok yalan birşeyler de söylemek istemem.Kurs kimine yararlı kimine zararlı gelmiş olabilir belki bir umut satıyor olabilir.Ben sadece elimde tüm videolaru olduğu için arkadaşa belirttim ancak beni bir tartışmada yendiğiniz için bunu satmıyacağım aksine buradan bana ulaşan kişilere ücretsiz vereceğim.İsteyen kursu bu şekilde istediği gibi bakıp gözden geçirebilir.Herkese iyi forumlar.
Tg: serhanyamand