Hocam genelleme yaparak konuştuğunuzu anlayabiliyorum ama benim durumumda varsayımlarınızın çoğunu haklı bulamıyorum.. Bakınız ben bugüne kadar birbirinden değişik onlarca toptancıdan mal çekmişimdir hata da çekiyorum. Samimiyetimle söylüyorum tek bir siparişmin sıfır defo ile teslim edildiğine denk gelmedim içinde kesinlikle birkaç defolu ürün oluyor. Mecburen değiştiriyoruz ama değiştirincede sanki sülalerine sövmüşüm gibi davranıyorlar. Arkadaşım uğraşmak itemiyorsan bunlarla işini doğru dürüst yapacaksın müşteriye defolu ürün göndermeyceksin. Toptancılardaki bu tüketici hakları bize sökmez psikolojisine anlam veremiyorum ben nasıl kendi müşterime sorumlu isem toptancıda bana karşı sorumlu oda ürünü bana sorunsuz defosuz etsiksiz teslim etmek zorunda ama edemiyorlar işte. Samimiyetimle söylüyorum tek bir sipariş bile görmedim sorunsuz teslim edilen. İmalata gelince evet t-shirt imalatı konusunda artık hiçbir üretici ile çalışmıyorum çünkü kendi t-shitlerimi artık kendim üretiyorum. Kolay olmadı evet modeliste kalıplarını çizdirip doğru kumaşı bulup doğru işçilikle öğrettirmek yazmak kadar basit olmuyor.
Senin yazdıklarından benim anladığım şu yağlı müşteri olsun, bir seferde güzel sipariş versin, defolu vs uğraştırmasın olur o kadar diyip geçsin paramıza bakalım. Belki kastın bu değildir ama verdiği hissiyat bu. Yeri gelmişken de söyleyeyim bugüne kadar tek bir müşterime tek bir defolu ürün göndermiş değilim.. Stoğuma giren A'dan Z'ye her ürün bu konuda titizlikle kontrol edilir. Ya da başka bir konuda da müşterime herhangi bir sorun çıkarmış değilim..
Her ne kadar öyle olmasada diyelim ki sizin dediğiniz gibi çalışmak istenmeyevek profilde biri olmuş olayım o zaman bunun yolu da önce her şeye tamam tamam diyip sonra liseli trip atan kız gibi telefonlara çıkmamak olamaz. Ne kadar eğip büküp anlam yada sebep yüklemeye çalışırsak çalışalım sonuç değişmez. Parasını alıyorsan o ürünü eksiksiz, defosuz teslim edeceksin bu kadar basit. Çalışmak istemiyorsanda çalışmayacaksın ergen tripleri atmayacaksın.
Dediğiniz gibi genelleme ile yazmak istedim, lütfen üzerinize alınmayın ama yardımcı olabilmek adına kısa paslarla bu mesajınıza cevap vereyim.
* İçinden defo çıkmayan siparişim olmadı diyorsunuz; satıcınız size defo oranını bildirmediyse hatalı, 'profesyonel alıcı' olarak siz de sorabilirsiniz. Özellikle 'ucuz' ürün alıyorsanız defo oranı artar. Dünya üzerinde üretiminde insan elinin dahil olduğu, hatasız üretim yoktur, sadece oranı vardır. Bu oranlar dahilinde işletmeler operasyon sürdürür.
* Yine defolu ürünün sorumluluğu ve çıktığı takdirde ne yapılacağı baştan konuşulur.
* Kalan paragraflarınızda kişisel kötü tecrübeleriniz sonucunda biriktirdiğiniz öfke ve kin ile yanlış çıkarımlarda bulunmuşsunuz. Herkes, küçük/büyük fark etmeksizin 'bereketli' müşteri ister. Yine toptancı / üretici perspektifinden, aylık üretim adedinin %1 inin kapsamayan müşteri, kapıdan içeri küçük dağları ben yarattım nidalarıyla girdiğinde, yağlı olmadığı için değil, bir önceki cevabımda ifade ettiğim gibi kazandıracağı nakit kaybettireceği vakitten daha az olduğu için 'özel' bir muamele görür, görmek zorundadır.
* Telefona çıkmamak vb. onlar malesef ülkemizdeki genel etik ve iş ahlakı bilmezliğin yansıması. Ama bir de madalyonun öbür yüzü var, hiç düşündünüz mü ? 'Ucuz' ararken, 'ucuz' insan ya da 'firma'larla kontakt kurmuş olabilir misiniz ?
Şahsınızın doğru yanlışlarını bilmem, ilgilenmiyorum da... Sadece istatistiksel bir bilgiye sahibim ve belki henüz tecrübesiz bazı alıcı adaylarına faydalı olabilmek adına yanıtladım. Daha gerçekçi, duru, sakin, iş yapma odaklı bakış açısı ile herkes daha hayırlı sonuçlar alacaktır.
iyi çalışmalar dilerim