ben bu firmaya operasyon çekildiğine çok çok eminim, özellikle dini değerlerden vurup sağlam boykot ettirip öldü fiyatına tüm entegre kesim mezbaasını, şubelerini, isim hakkını komple çok ucuza kapatmaya çalışan mafyatik ve siyasi gücü olan bi grup var. neden bu kanıya vardım; git macroya metroya bacon et adı altında satılan domuz eti normal etten çok çok pahalı, hadi yarın bi gidin gezin... hadi diyeceksiniz çiftlik domuzu özel üretim, tamam babacım, kaçak avlanma deyin, onun piyasası asıl çiftliğin iki katı ! o avcıların pickupları su yakmıyor, o arabanın bide amortisman maliyeti var, köpeklerin aşısı mama ve bilimum masrafı, nitekim domuza giden köpek ısırık yerse gelende bakteriden telefat olur, tüfeklerin ruhsatı, bakımı, mermi maliyeti, adamların birbirini vurma riskinide hesaba katarsan normal... nitekim besin değerleri en yüksek en değerli olanda yabani olanı makbuldür. onuda kör göze parmak sokmadan na mümkün ! niye maliyet yükseltsin adam, hemde o riski alsın. ha kendini hiç sevmem, tadında beğenmem, çok zorda kalmadıkça yemem kişisel deneyimlerim sonucu ama sezarında hakkı sezara be aga !
özelden bi kaç kişi neden yemezsin diye sormuş: şubeleri tıklım tıklım, daha biri son lokmasını ağzına attığı an ağzını silemeden tabak önünden alınıyor hemen, temizlenmeden daha masa ekmek kırıkları alınmadan imece üsulü indi bindi tarifesi hoşuma gitmiyor, tanımadığım adamla yer bulamayıp diz dize yemek yemek hoşuma gitmiyor askeriye lokantası gibi. tadıda köftelerin kayış gibi, yiyeceksem tavuk yerim et yerim ama o köfteyi yediremezsin bana.