Msq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sormayın Tam Yatıyordum Ancak Şuan Korkumdan Elim Ayağım Birbirine Dolaşmış Bir Şekilde Bu Konuya Yorum Atmaktayım Lütfen Beni Korkutmayınız Yalvarırım Size Bu Zamana Kadar Hiç Böyle Korkmamıştım : D
Lütfen Babanızın Parasını Yemeye Devam Edip Babanızın Kişisel Bilgileri Üzerinden Kişiler İle İletişime Geçmeyi Bırakınız Benden Yaş Büyüksünüz Ancak Bakıyorum Emin Olun 2 Yaş Küçük Davranıyorsunuz Muhatabım Değilsiniz Diyorsunuz Şuan Aklınız Çelinmiş Bir Şekilde Sinirli Sinirli Konuya Yorum Atıyorsunuz Kendi Kendinizi Yiyorsunuz Yazık :=) Ankaraya Yolunuz Düşer İse Ofisimize Bekleriz Yüz Yüze Tanışabiliriz Şimdi Lütfen Gidin Ve Yatıp Uyuyun Bu Kadar Sinir İle Yer Bitirirsiniz Kendinizi.

@bostanci96; Hocam Lütfen Konudan Gereksiz Yorumları Kaldırırmısınız Benim İle İlgili Yorum Kalmasın Rica Ediyorum : ) Kimsenin Konusunu Baltalamayalım.
Sen kimsin ki baba parası yiyorsun diyebiliyorsun benim kim olduğumu ne yaşadığımı ne yaşattığımı bilmeden lütfen ofisinizin konumunu atınız size yemin olsun ki en kısa sürede çayınızı içmeye geleceğim.