Msq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Denginiz Olduğumuzu Kim Söyledi Kendimizi Sizin Kadar Aşağıda Tabikide Görmüyoruz Daha Çok Ekmek Yemeniz Lazım Tabikide Bizim Kadar Olabilmeniz İçin Bunu Fark Ettirdiğiniz İçin Teşekkür Ederim Sizler İle Muhatap Olmuyorum 2 Kişi Muhatap Oluyor Burada Sizlik Birşey Yok Forumda Bot Satışı Yaparak Ekmek Paranızı Çıkartmaya Devam Edebilirsiniz Serbest Piyasa : ) Konularımdan Ve Bu Yorumdan Uzak Durunuz.
Ne yazık ki buradan ne yazsam yarabbi şükür diyeceğinizi biliyorum tek istediğim ne biliyor musunuz siz ve sizin gibi kişilerin sanal alemdeki gibi gerçektede yüzüme konuşabilmeniz
O yüzden burda yazdıklarınızı ciddiye dahi almıyorum biliyorum ki gerçekte iki büklüm kalıcaksınız karşımda bu yüzden sizin gibilerine acıyorum.
Unutmadan meyve veren ağaç taşlanır o yüzden doğru yolda olduğumdan eminim hayırlı geceler.
Konuşmak isterseniz söyleceğiniz birşey varsa lütfen delikanlı olun ve buradan milletin konusunu daha fazla kirletmeden beni şahsi numaramdan arayın.
-
İkinizinde yaptığı işleri ve gerçekte kim olduğunuzu inceledim ve dipnot gerçekten ne maddi nede karakter bakımından dengimiz değilsiniz.