CnkAkif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir amaç, hedef lazım işte. Bu maddi bir şey olmamalı dünyada bir şeyi değiştirmek olmalı. Ve bütün hayat bunun doğrultusunda şekllenmeli. Para kazanacaksın ama amaçlar için. Kendine, eğlenceye de para harcayacaksın ama amacına ulaşmak için gerekli motivasyon ve psikolojik sağlıkta olmak için. Bu büyük bir şey olmak zorunda değil. Herkes kendi çapında. Başaramayabilirsiniz bu da sorun değil. Hayatınızı boşa geçirmediğiniz için hiç bir şey başarmasanız bile ölüm vaktinde pişman olmayacaksınız.
31 yaşındayım, bugüne kadar hep bir amaç için uğraştım, çabaladım emek verdim. Ancak günün sonunda emek ve çabanın yerine liyakatsizlik ve torpil ile yıllarımı kaybettim. Bu nedenle artık tek amacım çocuğum için iyi bir gelecek. 29 yaşına kadar parayı umursamadım ama artık paranın ne kadar kıymetli olduğunu en azındann Türkiye'de anladım. Ülkemi çok fazla seviyorum. Canımı veririm, ancak geldiğimiz noktada ekonomik sorunlar nedeniyle ne amacım kaldı ne de hedefim. Umarım gelecek nesiller bu hissettiklerimizi hissetmez ve 13 yaşındaki çocuklar oyun oynamnın tadını alır.