Özür dilerim konuya dahil olduğum için fakat açık arttırmaya domain ilanı koymuştum ve 24 saat içinde teklif gelmemişti aradan 3 gün geçtiydi sanırım kilitleme talebi göndermeyi unutmuşum 3. Gün de domaine teklif geldi ve ben kategori moderatörüne danıştığım zaman bana "kilitlemeniz lazımdı domaini vermek zorundasınız" dediler burada bir çelişki var şimdi. Tamam 1 yıl ile 3 gün zaman dilimi aynı değil ama sonuçta ortada bir kural var hangisi doğru ?
Sizin de dediğiniz gibi
608 gün (1 yıl 8 ay) ve
3 gün arasında uçurum bulunuyor. Kurallar neticesinde şayet ihale sahibi teklif gelmediği için ihaleyi iptal edecekse konuyu kilitlemesi gerekir, evet burada hemfikiriz. Ancak unuttu veya farklı bir durum oluştu ve farz-ı misal kilitlenmedi sonrasında
2 sene, 3 sene veya
5 sene sonra teklif geldi. Sen kilitlememişsin mecbur vereceksin ürünü demek uygun değildir çünkü bu noktada olay farklı bir boyuta dönüşür. Böyle bir durumda
ne ürünün fiyatı aynı kalır, ne enflasyon, ne de döviz kuru...
Takdir edersiniz ki Xxxx ürün için 10 sene öncenin 500 TL'si ile, şimdinin 500 TL'si bir değil. Kurallar açık ve net, ancak nihai karar konusunda kurallara bağlı kalarak konuyu tüm yönüyle ele alarak kararı veriyoruz.