Bu kişiye önceden de borç vermişsiniz, şahsen ben olsaydım bu adam bana borç verdi güvendi derim en azından arada sırada arar halini hatırını sorardım veya bu adam bana güvendi derim seninle daha çok samimi olmaya çalışırdım sonuçta güvenilir insan bu devirde kolay bulunmuyor. Bunu yapmamışsa tekrar vermezdim ben.
Vicdanınız rahat olmayacaksa; önceden borç vermişsiniz zaten, zamanında ödüyorsa sözüne sadıksa borç verin ama ben olsam vermezdim.
Tam dedigin gibi bir insan oldugum için eskiden pek düşünmüyordum yardım et geç ama artık insana koyuyor birikiyor çünkü beni anlıyorsun degil mi kötü bir durumda hissediyorsun herkesle gezip eglenip onlara degilde sana geliyorlar ama yinede iyi olduklarında başkalarıyla ee kıymet bilinmedikten sonra kullanılmak degil mi bu ?