her gün dışarıdan yiyen biri olarak söyleyebilirim ki + farklı şehirlere seyahat edip firmalardan yeme fırsatım olan biri olarak diyorum ki bazı şehirlerde aynı franchise şirketlerinin verdiği yemek ve kalite arasında uçurum var. Aynı şekilde daha lezzetli olan yerlerde fiyatın daha düşük olduğunu gördüm. Fiyatlar normal değil.
Ben bu işi yapmadığım için direkt bir maliyet hesabı çıkaramam o yüzden iddia da edemeyeceğim ama şöyle bir düşündüğümde, kaliteli bir malzeme kullanıldığında içinde bulunduğumuz durumdaki maliyetler göz önüne alındığında fiyat bana fazla gelmiyor. Ben hazır hamburger ekmeği, hazır hamburger köftesi ile yaptığımda da oldukça masraflıya gelmesinin yanı sıra aynı lezzeti de yakalayamıyorum zaten. Ayrıca da aldığım hizmetin bir karşılığı olarak da o farkı vermeye razıyım ama benim yaşadığım bölgede şu anda ortalama hamburger fiyatları 350 lira civarında o yüzden ailecek sipariş edeceksek çoğunlukla evde yapmayı tercih ediyorum çünkü aradaki fark ciddi ve 4 kişide kayda değer fark yaratıyor ama 200 lira olsaydı hiç tereddüt etmeden dışarıdan söylerdim. Ya da tek kendime söyleyeceğim zaman yine dışarıdan sipariş veriyorum farka rağmen..