Herkese merhabalar..
ara ara üzerinde çalışmalar yaptığım bir proje, şuanda test aşamasında öğlen canlıya alıp bir kaç facebook grubunda paylaştım. Oldukçada olumlu yorumlar ve tebrikler aldım. Dileyen herkes günlük 2 kez olmak şartıyda dilediği gibi deneyebilir

https://imei.jakef.com.tr adresinden kayıt olup akabinde giriş yaparak test yapabilirsiniz.
1 -) Yeni istek başlatıldığında tamamlanana kadar başka istek başlatılmamalıdır.
2 -) İstek yarıda kesildiğinde yada olası bir hata durumunda manuel olarak tamamlandı butonu ile işlemi sonlandırabilirsiniz.
3 -) Verileri Sorgu başına yada toplu bir şekilde Excel olarak indirebilirsiniz.
4 -) Günce 2 kez ücretsiz istekte bulunabilirsiniz.
5 -) Bu işlemlerin tamamını bilgisayardan yapmanızı öneririrm (mobilde işlem yapılamaz)
6 -) Data kazıma işi zaman alan bir işlem olduğu için sabırla beklemeniz gerekmektedir.
7 -) Talep oluşturup simge durumuna küçülterek diğer işlemlerinize devam edebilirsiniz.
8 -) Fikir, istek ve önerilere her zaman açığım

sitenin ekran görüntülerinden bazıları

Şuanda herhangi bir ücreti bulunmuyor fakat art niyet olmaması adınada günde 2 kez olacak şekilde kısıtlama yaptım. Açıkçası projeyi kökten sadece proje olarak satasım var ama bazıları script haline getirip başkalarınada satabilirsin diyor. Kimileri ise doğrudan son kullanıya kirala biriken datalarıda haricen sat diyor.

Herkese iyi çalışmalar dilerim
Merak edenler için geliştirme ortamı ; .Net Core, EF Core, MsSql, Selenium