Merhaba herkese iyi forumlar. Yaklaşık 4-5 ay önce borç verdiğim biri tarafından dolandırıldım diye biliriz. Verdiğim paraya kondular ödemediler. Olay yaşandığında ailemden 1. dereceden bir yakınımı kaybettim. Taziyem olduğu için borcunun yanında pek bir değeri olmayan bir miktar parayı istedim ve kendisi vermedi. Olayı patlatan nokta burası zaten. Yakınımı kaybetmeyi yeni yeni atlatabildim sayılır bunları yazarken bile ellerim titriyor şuan açıkçası. Sonuç olarak bu kişinin bu parayı rahat rahat yiyip dolaşmasını paranın ona kalmasını istemiyorum. Bana fikir yardımında bulunabilecek yada yardımcı olabilecek bir icra avukatına ihtiyacım var. Paralar banka yoluyla transfer edildi, dekontları bulunur. Bütün mesaj kayıtlarıda mevcut. Ekstra olarakta mesajlarda bana yaptığı bir kaç b*kuda fotoğraflı söylemesi var.Başka insanların kimlik kartını kullanma ve açık hatlarla beraber bunları yasadışı b*his sitelerinde kullanarak oynama.Aylardır çoğu yatırımımı borçlara verdim her ay binlerce tl faiz ödedim. Olayı özet bir şekilde anlatmaya çalıştım. Yardımcı olabilecek varsa tam detaylı bir şekilde anlatabilirim. Şimdiden teşekkürler.