evet başarılı olur. fakat iade sitesini düzgün seçiniz.
Sadece iade işleminde oluyor. Reversal işleminde direkt işlem provizyondan düşüyor, o zaman sayılmıyor.
mantıksız duruyor. benim 10 bin lira ay içinde harcamam varsa ve ekstre kesime günüyse, 10 bin liralık alışveriş yaparsam 20 bin lira kullanmış olacağım,ertesi gün iptal edersem 2 seçenek var,ya 20 bin extre ödeyeceğim,yada 10 bin iade edileceği için benim yine 10 bin extre borcum olacak.
Çoğu posta 24-48 saat ödeme provizyonda kalıyor sonra çekiliyor, o yüzden 1 gün öncesinde yapılırsa çalışmayabilir.
Hocam mesela hb'den 16 pro max aldık 100K 1gün önce aldım. kart kesildi iade yaptım direk olur mu ?
Hocam hb'den 16 pro max aldım 100K çektim sonra kart keisldi kargo verilmeden iade ettim olur mu öyle ?
Ekstre olmadan yapılırsa mantıksız, ekstre kesildikten sonra birşey alıp son ödeme tarihine kadar iade alırsan borçtan kesiliyor, bu şekilde başarılı oluyor, merak ettiğim bu eskiden yokmuydu?
Asıl yapılan şey aslında geçen dönemlerin faiz işlemesi muhtemel borcunu güncel döneme aktarmak. 10 bin geçen dönemden borcunuz var diyelim, siz gidip 10 binlik alışveriş yapıp iade alırsanız borcunuz yine 10 bin oluyor ama güncel döneme geçiyor. Bir sonraki kesim tarihine kadar faiz ödemiyorsunuz.
Berkan hocamın dediği doğru ve bu sistemi sanırım yıllardır yapıyorlarmıs. Hatta biz küçük düşünüyoruz. Adamın biri her ay 100k atlatıyor yazmıştı. İade sitesi sağlam olursa sorun olmayacak gibi gözüküyor