Technique adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle şunu söylemeliyim ki işlemde kafaya takılacak bir şey yok, zaten hafif narkoz altında yapacaklardır tahminen. Narkozlu olan herkesin rahat geçmiştir.


Bu arada lavman olayına gerek yok aslında bir tane ilaç veriyorlar akşam 18.00 ve akşam 22.00 da içiyorsunuz (saatleri yanlış hatırlıyor olabilirim) ve bu aralıkta yaklaşık 4 litre filan su içiyorsunuz zaten bütün bağırsak temizleniyor, ne ağrı yapıyor ne de bir rahatsızlık veriyor (kişiden kişiye değişir bu) . Herkese aynı ilaçları vermiyorlar bazılarına daha farklı ilaçlar veriyorlar ancak bu benim içtiğim ilaçla bağırsaklar tertemiz olmuştu.

Geçmiş olsun, dediğim gibi kafaya takılacak bir işlem bile değil işlem bitince ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız, işlemden önce insan ister istemez stres oluyor.
Evet dediğiniz gibi hocam insan stres oluyor