Bu nasıl bir terbiyesizlik Ne demek "Doktor anlaşmalımı" Adam o kadar okumuş Olympos'tan inip geliyor ( Dağdan değil yanlış anlama )
Soru ciddimi emin olamadım Doktorların her konuda herkesle anlaşması var Hepsi değil diyebileceğimiz Konu "Para için Bilerek hastaya ölüme sebep olabilecek ilaç yazanlar" hepsi öyle değil. Ama hele tecrübeli değilseniz ,Doktor yamuk yapmaz diyorsanız hayırlı olsun İç çamaşırınıza kadar gider
Şu anda devlette durum : Şubat ayından beri almam gereken ilaç var : IVIG çok pahalı ama mecbur (Hayati durumlarda alıyorum) 12 saat Acilde sedyede bekledim 15-16 DR geldi her biri diğerine pasladı pahalı ilaç yazarsak soruşturma açılır diye yazmadılar ama Gitmemede izin yok
Para nerde diyene Cinsiyet değiştireceğim diyen her Dünya vatandaşı TR de ameliyat olabiliyor ve bunu SGK karşılıyor .(Verem ADIS gibi hastalıklarda aynı )
Özelde durum : DR ilaç yazdı SGK ödemiyor İlaç 4 sene önce 750 TL Alternatifi yok dedi ve ben ilacı kullanınca komaya girdim bana yasakmış.
Komadan çıkınca Ventolin yazdı başka bir doktor Ana hastalığım içinde faydalı oldu