depresanz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yemeğimi yemiştim ne aç ne toktum. Bilgisayarda işlerim vardı ilgilenip uykunun gelmesini bekledim. Odam zifiri karanlık oluyor ışık sızması bile yok dışarıdan. Karartma perde kullanıyorum. Bilmiyorum ya stress falan da yok. İş yerinde de kendimi yoruyorum. Akşam üstleri bi yorgunluk çöküyor ama uyumak için çok erken oluyor. Bu arada oneup marka aldım 3 mg. Direkt yuttum acaba ağzımda eritecek miydim? Dil altı mı oluyor bunlar?
2 çeşidi var bir emerek diğeri ise yutarak. Birde marka önemli. Ortalama 1 yıldır kullanıyorum ilk zamanlarda hergün 1 tane aldım 1 hafta kadar sonra 3 5 gun almadım kendiliğinden geliyordu uykum sonra zaman zaman almaya başladım. 1 sene de toplamda 150 tane falan içmişimdir şimdi uzun zamandır almıyorum. Düzene bindi iş yoğunluğu olduğu zamanlarda kafam dolu uykuya geçemiyorsam alıyorum. Kullandığın markaya dikkat et. Benim kullandığım Melatonin & Melisa linkini bırakıyorum. Resmi sitesi dışında tavsiye etmem satan varsada firma kendisimi satıyor dikkat et. Bir kaç farklı denedim ama bundan daha etkilisini görmedim.
https://www.shiffahome.com.tr/tr/uru...isa-100-tablet