Merhaba , 3 hafta önce b12 eksikliği tanısı konup iğne yazılan annem düzelmeyince ve şüpheli haraketler sergileyince farklı hastaneye götürdüm , işin kısası sağ tarafta büyükçe bi kötü huylu tümör var , daha biyopsi vb yapılmadı herhangi bir tanı konulmadı ama MR da gördüğüm kadarıyla bir yumurtadan daha büyük bi kitle vardı , şuan doktorlardan dönüş bekliyoruz en son renkli mr çekimi yapıldı .
Göztepe eğitim ve araştırma hastanesindeyiz , her kafadan bir ses çıkıyor , çevre çok geniş olduğu için herkes birine yönlendiriyor , yanlış karar vermek istemiyorum .
Bu konuda tecrübelerini paylaşacak her türlü hastayakını ve ya doktor / tanıdığı olan varsa çok yardımcı olur .
Hocam benimde babam Akciğer kanseri yaklaşık 4 yıldır mücadelemiz devam ediyor. Acilen annenizin yiyecekleri arasından
şekeri kaldırın buna şekerli meyveler dahil. Şeker kanser hücrelerini doğrudan besliyor. BT çekerken bile vücuda şekerli su veriliyor. İnternet üzerinde takviye edici gıdalar bu dönemde çok fazla karşınıza çıkacak.
Asla bu tarz şeyler annenize vermeyin. Kan değerlerinde bozulmalar varsa örnek veriyorum lenfosit düşüklüğü var, google'dan arama yapın lenfosit nasıl yükseltilir diye hastanelerin web sayfalarında bu besinler yazıyor ama sadece doğal besinleri yedirin ve bunu sürekli takip edin. Evin yiyecek düzenini bu şekilde düzeltin. Kesinlikle özel kliniği olan doktorlara aldanmayın korkutmalarına müsade etmeyin. Bulunduğunuz şehirde en çok onkoloji tedavisi hangi hastanede yapılıyorsa oraya gidin. Süreci çok hızlı bir şekilde takip edin 1 gün bile atlamayın. Biyopsi sonrasında kesinlikle doktorları sıkıştırın bir an önce hangi tedavi uygulanacaksa başlanmalı.
Bu işin en iyi tedavisi moraldir. Annenizin moralini yüksek tutun, düşünmesine müsade etmeyin, günlük hayattan hastayım psikolojisiyle kopmasın hep bi meşguliyeti olsun.
Hastayım psikolojisi çökertir. Köyü seviyorsa köye götürün. Bu dönemden sonra
hayatının 3'te 1'i hastanede geçecek bunun bir işi olduğunu düşünmesini sağlayın, pes ettirmeyin. Bolca da dua alın. Allah yardımcınız olsun şifa bulsun inşallah aklıma birşey gelirse yazarım selametle.