Adamın (galerinin) araba hakkında net açıklama yaptığını zannetmiyorum. Bir şey var ama bunu gizliyor sanki. Sanki yaptığı açıklamaya istinaden bu şekilde uygun görürlerse gelsinler, geldikleri zaman durumunu izah ederim gibi oldu. Yarın gitmeyi bile istemiyorum artık. Çünkü şüphe uyandırıcı konuştu izlenimi oldu. İlan bugün yayınlandı ve adam, kastamonu'dan geldiler arabaya bakıyorlar dedi. İlan yayınlanır yayınlanmaz nasıl kastamonu'dan geliyorlar onu anlamadım. Daha sonra gelenler arabayı ekspertiz yaptırıyor dedi. Arabanın zaten yeni yapılmış ekspertizi varmış. Daha sonra yeni gelenler arabayı ekspertiz yaptırdıktan sonra fiyatta anlaşamadık, almadılar dedi. Demek ki arabada bir sıkıntı var ki yeni gelenler yaptırdıkları ekspertiz sonrası bir sorun gördüler ve bu nedenle almadılar hissine kapıldım. Ondan dolayı da içimden gitmek gelmiyor. Git gel yaparak boşa zaman kaybı yapmak istemiyorum.
Hocam galericiler sizi acele ettirmek için yalandan müşteri geldi falan derler zaten, gerçekten biri bakmamış bile olabilir. Ama tabii galeriyse 2 kere düşünmek gerekir. Çok mesafe varsa gitmeye değmeyebilir, ancak komşu illerdeyseniz bence bakabilirsiniz. 60-100 bin liralar kolay kazanılabilen veya ödenebilen paralar değil.