Herkese iyi forumlar akradaşlar, bütçem kısıtlı olduğundan bir yazılımcı ile çalışamıyorum. Kendi cabalarımla bir şeyler yapmayı deniyorum Yapay zekaya 2 günde Trendyoldan bir mağazanın apisiz selenium ile detayına kadar değerlendirmeleri çekicek bir kod yazdırdım yetmedi onu bir csv oluşturması içinde bir kod yazdırdım şimdide bu edindiğim datalar ile wordpress te ürünlerin adlarına göre eşleştirerek ürünlerin altına değerlendirmeleri koyucak bir eklenti yaptırmaya çalışıyorum ama nafile hep bir sıkıntı hep bi dert sonuca ulaşamıyorum. direkt yap diye bir komut vermiyorum önce detay veriyorum bütün bilgileri vs veriyorum yine yok Eklenti tasarımını yaptırdım fakat bir türlü entegre ettiremedim. çok uzun yazdım olayın özü bana eklentiyi tam anlamıyla düzgün yazıcak bir yapay zeka arıyorum varmı önerisi olan yani kafayı yiycek dereceye geldim keşke kod bilsemde kendim yazsam fakat öğrenmeye vaktim olmuyor. yapay zeka işimi görüyor fakat şu son işte devreleri yaktırdı. Kullandığım yapay zekalar: GPT-4o with canvas, WordPress Plugin AI (OpenAi), Microsoft Edge CoPilot