Kem4l adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamda bu şekilde bir şey olduğunu düşünüyorum. Kendisine saygısı olan, hayatta 1 kez et yemiş birisi gidipte orda piyasa fiyatı 300-350 lira olan eti 150 liraya yemez. İnanılmaz bir büyüme yaşaması size normal mi geliyor? Olay sadece köfteci yusuf değil benim bahsettiğim, çoğu parti yanlısı, bakan yeğeni, milletvekili çocuğu.... Uzat uzatabildiğin kadar. Çürümüş zihniyetimiz, pislik bir toplum haline gelmişiz. Türk milleti zekidir çalışkandır ama sonradan ortaya çıkan günümüz toplumu ahlaksızdır, haindir (genel olarak). Ben de öz Türk oğlu Türk'üm ama zihniyetimiz çürütüldü bizim, modaya markaya paraya o kadar tamah eden bir toplum hâline dönüştük ki ARAPLAŞTIK... Her şey olur bu toplumda, her şeye göz yumulur. Yeter ki parasını ver.

Çok üzülüyorum çook!
Pazarda bir meyveyi 30 lirayada satan var 15 lirayada. Birisi 5 TL kar ile bitirmek ister birisi 30 TL ile. Bugün internetten bir alışveriş yaptığımda bir sitede 10 lira bir sitede 50 lira. Zaten bahsettiğiniz rakamlar uçuk rakamlar serbest piyasa olarak herkes kendi fiyatını belirliyor. Bana göre görüşünüz yanlış.