T3NGRi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam biraz empati kurun. Ülkede kadınların işi gerçekten çok zor. Üniversite okumak için KYK'da kalıyorlar tacize uğruyorlar, iş hayatına atılıyor akşam eve giderken tacize uğruyorlar. Ülkemizde çok ciddi bir asayiş problemi var.
Çözüm önerisi sunarsanız bence sizin işiniz de hallolur. Bir şeylerden şikayet etmek yerine çözüm önerisi sunmak, hatayı düzeltmekte önemli bir adım. Gidin yurt müdürü ve güvenlik şefi ile konuşun. Yurtta kalan öğrencilerin araç plakaları alınsın, güvenliğe verilsin ve bir giriş sistemi yapılsın. Güvenlikli sitelerde bile bu bariyer sistemi var. Öğrenci girişi oluştursunlar ve aracı olan öğrenci o kısımdan içeriye girebilsin. Çözüm önerisinde direterek adım atarsanız daha verimli olacaktır.
hocam bu konuyla ilgili empati kurması gereken Devlettir.

ülkede kadınlarının işi zor evet, bu olaylar üzücü ancak bunun bedelini neden ben ödüyorum? o sıcakta her gün neden yokuş yukarı çıkıyorum arabam olmasına rağmen, personeller arabasıyla ve diğer öğrenciler motoruyla çıkarkan ben neden yürüyorum?