Lusy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçen günlerde KYK kız yurdunda taciz vb. bir olay olmuş veya olmuş gibi lanse ettirilmiş, pek bilgim yok.
Bundan dolayı yapılan eylemlerden dolayı yurda girişler kapatıldı.
Benim de kaldığım yurt hemen kız yurdunun aşağısında, kapatılan ve bariyer koyulan yerde ise güvenlikler duruyor.

Peki sıkıntı ne diyeceksiniz;
Şuanda yurtta kalmama rağmen arabam ile giriş yapamıyorum, bizim yurdun yanında otopark olmasına rağmen taaa gidip nerdeyse 1km aşağıda yokuş aşağı arabayı bırakıp yokuş yukarı yürüyorum, böyle bir saçmalık olabilir mi?
Güvenliklere yurtta kalıyorum, geçebilir miyim dediğimde "yok arabayı burda bırakıp yürüyeceksin, sadece motorları olanlar girebilir" gibisinden kışkırtıcı amaçlı cevaplar alıyorum.

Pardon da motorla girilebiliyor da ben niye arabayı bırakıp yukarı yokuşu yürüyorum?

üstelik yurtta görevli personeller vs. taksiyle ve arabayla girebiliyorlar. Küfür etmemek için zor duruyorum.

nereye şikayet edebilirim?

beyime bak be hem devlet yurdunda kalıyor hem de arabası var sana bursta çıkmıştır şimdi aslan bee senin yerin de de işte fakirin çocuğu yurtta yedeklerdedir ülkenin sistemi gene güldürdü biz yurtta kaldığımız da şirket açınca çıkarırlardı şimdi paşam arabayla yurda giremiyorum diye konu açıcak kadar yüzsüz😀