geçen günlerde KYK kız yurdunda taciz vb. bir olay olmuş veya olmuş gibi lanse ettirilmiş, pek net bilgim yok.
Bundan dolayı yapılan eylemlerden dolayı yurda girişler kapatıldı.
Benim de kaldığım yurt hemen kız yurdunun aşağısında, kapatılan ve bariyer koyulan yerde ise güvenlikler duruyor.
Peki sıkıntı ne diyeceksiniz;
Şuanda yurtta kalmama rağmen arabam ile giriş yapamıyorum, bizim yurdun yanında otopark olmasına rağmen taaa gidip nerdeyse 1km aşağıda yokuş aşağı arabayı bırakıp yokuş yukarı yürüyorum, böyle bir saçmalık olabilir mi?
Güvenliklere yurtta kalıyorum, geçebilir miyim dediğimde "yok arabayı burda bırakıp yürüyeceksin, sadece motorları olanlar girebilir" gibisinden kışkırtıcı amaçlı cevaplar alıyorum.
üstelik yurtta görevli personeller vs. taksiyle ve arabayla girebiliyorlar.
Pardon da diğer öğrenciler motorla girilebiliyor, personeller de arabayla/motorla girebiliyor da ben niye arabayı bırakıp yukarı yokuşu yürüyorum?
nereye şikayet edebilirim?
NOT: Aşağıda saçma sapan kışkırtıcı şekilde konuşan arkadaşlara ithafen: Empati kurun veya o kadarcıkta yürüyüverin demek inanın mantıklı değil. Konu sahibi de ülkenin vatandaşı ve öğrencisi. Dolayısıyla ülkenin yönetim kademeleri, kurum ve kuruluşları da eşitlik ilkesine bağlı kalarak çözümler bulması gerekir. Bu Discord, Instagram vb. üzerinden suçlar işleniyor diyerek bu platformları kapatmak gibi aslında çözüm bu değil...