Hocam lütfen bırakın. ALLAH Aşkına.
Kuzenim de ilk başlarda öyle oynamış.
Daha sonra hırs gittikçe daha da artmış ve aracını kaybetti, eşinin bileziklerini kaybetti, ev için girdiği emin*v*m de ki parasını kaybetti ve daha da durmadı işini kaybetti, babasından para aldı, annesinden para aldı, akrabalarına kredi çektirdi(Bunları hep ufak yalanlar söyleyerek istedi) daha da durmadı gitmiş tef*ci den borç almış 2 bin dolarlık borç için ödeyemediği için 300 bine yakın bir para ödedi ve en son te*eci nin parasını bugün ödedi. Onun haricinde çevreye 600 / 700 bin borcu var. Kaybettiği varlığı, ailesinin güveni ve insanlara olan itibarı da cabası.
Lütfen bırakın, bu lanet birşey.
Buna bulaşan herkes öyle yalanlar söylüyor ki, profesyonel bir yalancı haline dönüşüyor. Bu attığı yalanlara kendi de inanıyor.
Tek amacı gideni tekrar geri kurtarmak.
Lütfen izleyin bu ve bunun gibi videoları;
https://www.youtube.com/watch?v=KVj_iTxrP3s
Harbiden iddaa bağımlılarını anlarım ama slot bağımlılarını ben şahsen gram anlamıyorum.
Para vermeyeceği kesin slotta, verirse bile vermeden önce sistem sizden bir sürü alıyor. Her şey ayarlı, senin yapabileceğin hiç bir şey yok tamamen senin dışında gerçekleşiyor olaylar üstelik 2 saniyede oluyor bitiyor. Ne zevk var ne bir şey.
İddaada öyle mi, tutacak mı gelecek mi diye bir heyecan geliyor en azından zevk alıyorsun. Üstelik kararda tamamen sana ait, slottaki gibi sistem üzerine işlemiyor. Slot oynayanlar hangi akla hizmet oynuyor anlamıyorum.
Ne yazık ki bu çok başka bir illet hocam. Çevremde o kadar çok bunun acısını çeken gördüm ki.
Sl*t gerçekten çok lanet birşey. 6 TL ile oyuna girerek 100 bin alan insanları görünce millet da büyük bir aşka geliyor.
Zaten tam olarak olay da burada başlıyor. 6 TL ile onu aldıysam o zaman 1,000 / 2,000 / 5,000 basarsam neler olur neler düşüncesine giriyor ve ondan sonra hayatı alt üst oluyor.
1 veriyor 4 alıyor
5 veriyor 2 alıyor.
10 veriyor hiç birşey almıyor.