Ben de aslında bir iddaa bağımlısıyım, günde ortalama 20-30 K arasında iddaa oynuyorum o yüzden sizleri anlayabiliyorum.
Ancak önemli olan sizi üzmeyecek miktarlarda oynamanız, onu da geçtim slot dediğimiz şey tam bir düzmeceden ibaret. Sağlayıcı hangi %'yi ayarladıysa o %'de kazanırsınız (ki kumarhaneler kar edeceğine göre kazanamazsınız)
Size tavsiyem, nakitiniz oldukça borsadan hisse almanız, yanlış anlamayın sebebi yatırım yapmanız değil. Sebebi borsadan para çekmek isteseniz de 2 gün çekmemeniz. Bu bahaneyle belki oynamanız azalabilir.
Harbiden iddaa bağımlılarını anlarım ama slot bağımlılarını ben şahsen gram anlamıyorum.
Para vermeyeceği kesin slotta, verirse bile vermeden önce sistem sizden bir sürü alıyor. Her şey ayarlı, senin yapabileceğin hiç bir şey yok tamamen senin dışında gerçekleşiyor olaylar üstelik 2 saniyede oluyor bitiyor. Ne zevk var ne bir şey.
İddaada öyle mi, tutacak mı gelecek mi diye bir heyecan geliyor en azından zevk alıyorsun. Üstelik kararda tamamen sana ait, slottaki gibi sistem üzerine işlemiyor. Slot oynayanlar hangi akla hizmet oynuyor anlamıyorum.