AndroiDeveloper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çözümlük bir şey yok. onaylayıp gönderiyorsun
Sevgili AndroiDeveloper, admob'da çıkan irlanda vergi bilgileri ile ilgili bir iki şey soracaktım da rica ederim.

Ben şimdi babam üzerinden istisna belgesi alacağımda doğal olarak belgede onun adı geçecek, ama admob hesabı benim üzerime, bu bilgileri yollarken kendi adıma mı doldurmalıyım, yani kimlik yollayın yeter deniyor bazı videolarda, kendi kimliğimi yollasam sorun olur mu? Konunun daha detaylı açıklaması aşağıda. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Ben hem youtube içn adsense ve mobil için admob kullanıyorum, youtube, adsense vs, Google hesabım benim üzerime, yani admob daki hesap ayrıntılarında (değiştirilebilir) editlenebilir şekilde benım adım soyadım yazıyor, ben şu anda aktif olarak çalışmadığım için yani sgk olmadığı için,istisna belgesini babam emekli olduğu için bağkur çıkmasın diye babam üzerinden almayı düşünüyorum. Burada kafama takılan ABD, İrlanda gibi kısımlarda ve W-8BEN belgesi veya diğer vergi belgeleri için istenen isim vs bilgilerde ben kendi adımı mı yazmalıyım, yoksa istisna belgesi babamın üzerine olacağı için onun adını mı yazmalıyım? ,Kendi bilgilerimi yazarak doldurursam, benden görsel belge istediğinde belgede babamın adı yazacak o zaman onay konusunda sıkıntı yaşar mıyım? veya ilk baştada dediğim gibi mesela hesap ayrıntılarındaki kendi adımı soyadımı, babamın ki ile değiştirip işlem yapsam bir sorun olur mu? bazı arkadaşlar isim soyisim değiştiğinde sorun çıkarabileceğini yazmış, kafam çok karıştı nasıl bir yol izlemem gerekli. Lütfen konu hakkında bilgisi olanlar veya deneyimleyenler yazsın çok rica ederim. Çok teşekkürler.