wpdr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@zekikaynak; Hocam aynı durum benim içinde geçerli Türk Telekom dan mesh cihazı söyledim ayın 27sinde stok ta yokmuş ayın 7sinde kargoya vericez dediler. Vermediler tekrar kayıt açtım. Arayan kişi henüz ulaşmadı gelir gelmez kargoya vericez şeklinde geçiştirdi. Yasal olarak ne yapabilirim bunlara. İptal de etmiyolar
Açıkçası bilmiyorum hocam.. Bugüne kadar tek bir ürünü bile yok satmadım yada bilgilerini yanlış girmedim listelediysem illa elimde stoğumda vardır. Ancak söz konusu kanunla ilgili bilgilendirmeyi bundan aylar aylar önce pazaryeri satıcısıda olarak bizlere yaptılar. Elbette bin tane mail attıkları için okumayıp diğer reklam mailleri ile silip gözden kaçıranlar olmuştur.

Sizin durumunuzda da illa ki bir şikayet merci vardı ancak orası tüketici hakem heyeti midir yoksa başka bir yer mi bilemiyorum. Ya da sonuç vatandaşa olumlu yansır mı onu da bilemiyorum. Sağ olsun devletimiz vergi yada ceza kesmeye gelince muhteşem hızlı ve hassas davranıyor ama sadece kendi kazanacaksa Vatandaşın sıkıntısı pratikte çokta umurlarında değil gibi..