Aykut_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saçmalıklar son gaz devam ediyor ozkara hocamında dediği gibi 1.sayfaya çıkan sitem ertesi gün 4 5de gözükebiliyor.

Yalnız footer backlinkleri kaldırınca yükselme eğilimi çoğaldı gibi geliyor 2 haftada ne kadar etki eder bilmiyorum ama webmaster toolsta 250 bin gözüken(toplam 15 adet site ama alt sayfaları çok) footer backlink sayısı an itibariyle 180 bin ve sıralamalar eskiye nazaran daha iyi ama hala dalgalanma aşırı şekilde devam ediyor panelde backlink sayısı gerçek değerine düşünce düzelme olursa kesinlikle ondandır diyebilirim.

merak eden varsa backlinklerinizi kaldırdıktan sonra yaklaşık 2 hafta sonra webmaster panelden silinmeye başlıyor ama tamamlanması 2 ayı bulur gibi yavaş yavaş siliyor google

backlink olayı kesinlikle doğru olabilir çünkü ben de şöyle bir şey tespit ettim

ben mesela mutlaka her ay backlink alırım tanıtım yani mutlaka bağlantı kazandırırım sitelerime

fakat yukarı çıkan benden üstte olan sitelerin bir kısmı sonradan çıkan siteler yani son 5 aylık süreçte

bunları ahrefs ve semrushtan incelediğimde son 8 ay 3-5 yeni bağlantısı var yani backlink namına hiç bir şey yok

belki bizim her ay istikrarlı çalışıyor oluşumuz bi zehirlenme yapmış olabilir