mydesertcollect adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben bu dediğin programı yazdim hocam ama site iki üç gün sonra geldi yere geri gitti yani 300. 400. Sayfada mi artık nerde yok oldu site Google amcamız finger print ve proxyi koyunca iş çözüldü anlamaz diyorsun ama onun birde user agenti var yani cookie orayida duusnemk lazim senin dediğin betci lere hızlı seo kasar adam vurgunu yapar arkadan diğer domainleri yardirir kalıcı adamlara bu sistem benim düşüncem zararlı olur konu baltalamak gibi olmasın ama. Detaylı söylemende fayda var alıcı kişiler de bundan sonra muzdarip olup sana konu açmasınlar
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Google için geliştirdiğimiz bu bot, aslında tek projemiz değil. Daha önce de Ads için farklı botlar için projelerde yer aldık ve bu alanlarda oldukça tecrübeliyiz. İşleyişi en ince detayına kadar bildiğimiz için her ayrıntıyı burada belirtme gereği duymadım. User agent, cookie gibi konular zaten sektörde yaygın olarak bilinen şeyler olduğundan açıklamaya eklememiştim. Bu botun geliştirilmesi de tek bir kişinin değil, alanında uzman ekiplerimizin ortak çalışmasının bir sonucudur. Ekiplerimiz arasında SEO hizmeti sunan profesyoneller de bulunuyor, dolayısıyla botun işleyişi ve etkileri üzerinde detaylı bir bilgiye sahibiz.

SEO açısından daha kalıcı sonuçlar arayan kişiler zaten klasik yöntemlerle, örneğin backlink gibi stratejilerle çalışmalarını yürütebilir. Bu bot, özellikle hızlı sonuç almak isteyenler için geliştirilmiştir ve doğru şekilde kullanıldığında etkili olabilir.