Sanırım bahsettiğiniz kısım burası değil mi? Bu pin'in üzerindeki isim benim mesela burayı değişmeyeyim yani, pin'deki ismi değişme demiştiniz o nedenle. Ama geri kalan W-8BEN, iban vs konularında babamın adını yazabilirim hiçbir sorun olmaz anladığım kadarıyla. Bu pin'de yer alan isimle W-8BEN'deki isim uyumlu mu olmalı. W-8BEN formunu doldurma konusunda evt baya video var izledim hepsini
Formdaki hak talep etmıyorum kısmı sanırım HAYIR olan seçenekti ama orada videolarda onu işaretlersek %30 gibi bir kesinti olabileceği deniyordu yanlış mı hatırlıyorum karıştırmış olabilirim, EVET yazınca ABD kazançlarından %15 gibi bir kısım alınıyor gibi bir bilgi vardı. Ama EVET dersek belge talebi olabilir galiba, öyle algıladım. Valla sizin de başınızı ağrıttım kusurumu hoş gör lütfen hakkını helal et : ))
evet pin isimi o,pin ismi senin adın yazıyorsa W-8BEN formlarınada senin adını yaz sorun düzelir,
sadece iba nonu babanın adını girersin
abd devleti abd vatandaşlarının izlediği videoalrdan yüzde 29 para alıyor,sende hayır vermiyorum falan diye hayır kutucuğunu işaretlersen ozaman belge falan alıyor,hiç uğraşma abd vatandaşı izleyecekse yüzde 29 mecbur kessin başka sorun yok,