Hiç kafanı karıştırma hocam

Adsense ayar ödemeler kısımlarına tıklarsan adres bölümü var,orda adres yazar adresin üstünde isim yazar o isim pin adresindeki isim oluyor işte,yani adresin üstüne babanın adını yaz, W-8BEN formlarına babanın adını yaz,banka bilgilerini girerkende mecbur babanın ibanını gir,
Bak W-8BEN formunu doldururken,abd vergisinden herhangi bir hak talep etmiyorum diye kutucuk var onu işaretlersen hiç bir şekilde belge falan istemez,
O yüzden senin ismin babanın ismi farketmiyor,hatta pin adresine senin adını yaz W-8BEN form kısmınada senin adını yaz,ama sadece iban no yu babanın adını yaz,hiç farketmez,şuna dikkat edeceksin pin adresinin üstünde kimin adı yazıyorsa W-8BEN formu doldururkende onun adını yaz bukadar.
Ve W-8BEN formunu doldururken ,Youtubede adsense W-8BEN formu nasıl doldurulur yaz bir çok video çıkar

Sanırım bahsettiğiniz kısım burası değil mi? Bu pin'in üzerindeki isim benim mesela burayı değişmeyeyim yani, pin'deki ismi değişme demiştiniz o nedenle. Ama geri kalan W-8BEN, iban vs konularında babamın adını yazabilirim hiçbir sorun olmaz anladığım kadarıyla. Bu pin'de yer alan isimle W-8BEN'deki isim uyumlu mu olmalı. W-8BEN formunu doldurma konusunda evt baya video var izledim hepsini
Formdaki hak talep etmıyorum kısmı sanırım HAYIR olan seçenekti ama orada videolarda onu işaretlersek %30 gibi bir kesinti olabileceği deniyordu yanlış mı hatırlıyorum karıştırmış olabilirim, EVET yazınca ABD kazançlarından %15 gibi bir kısım alınıyor gibi bir bilgi vardı. Ama EVET dersek belge talebi olabilir galiba, öyle algıladım. Valla sizin de başınızı ağrıttım kusurumu hoş gör lütfen hakkını helal et : ))