etkilicerik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hala anlamayacaksınız bence ama yine de yazalım:

Haber işi anlık bir iştir. Haber işini yapay zekaya özgünleştirme işi vermeniz kelimeler arası takla atmasını sağlamaktır.

Yapay zekaya haber yazdırmak çoğu veriyi internette yer alan indexlerden özetleyerek size özetlemesini sağlar. Özgünleştirme işlemleri yıllardır çeşitli program, eklenti araçlarıyla yapılıyor. Bir tane örnek olarak başarılı bir proje gördünüz mü? Bunu uygulayan ve yapabileni.

Artık anlayın ki haber işi ekip işidir. Ekibiniz yoksa dışarıdan editörlere ihtiyaç duyulan bir sektördür. Bu tarz işlemler sizlere kısa vadede olumlu sonuç gösteriyormuş gibi olsa da aslında uzun vadede kaybeden siz olursunuz.

Haber sitesi için özgünleştirme işleri yaptırarak sitenizi iyi noktalara taşıyamazsınız. Kendinizin üretip yayınlayıp ilgi toplamasını sağlamanız gerek.

Bu işin özeti budur, katılan katılır katılmayana da saygı duyuyorum. Uygulamaya devam edebilirsiniz.
Hocam öncelikle tanımadığınız birisi hakkında anlamayacaksınız falan gibi kelimeler kurmanız hiç hoş değil. İkincisi ben genel bir haber sitesine sahip değilim. Sektörel bir haber sitesi olduğu için anlık içerik olayı bizde pek geçerli bir durum değil. Yani atıyorum bir firmanın filosuna katmış olduğu tırlar ile ilgili haberi saniyesinde eklemek çok elzem değil tabi böyle dedim diye 1 hafta sonra eklemek sıkıntı değil anlamı çıkmasın. Zaten sektördeki haber sitelerinin neredeyse tamamı özgün içerik üretme işini yapmıyor çünkü genellikle bize içerikler şirketlerin PR ajansları veya kurumsal tanıtım departmanlarından gelir. Yani sektördeki sitelerin neredeyse tamamı bu işi özgünleştirme ile yapıyor ve neredeyse 13 yıldır bu siteden böyle ekmek yiyorum ben. Tek farkı önceden özgünleştirme işini kendim yapıyordum.

drdiyar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu komut fena değil ama kusursuzlaştırmak için aşağıdakini kullanabilirsin

[gpt] Rewrite the news I added below in English. Use html tags in the same way as the html tags used in the news, here is the news: [matched_content] [/gpt]
Bu kodu aslında sitenin birebir İngilizce kopyasını çıkarmayı düşünüyordum orada kullanabilirim hocam. Teşekkür ederim.