AliTasc1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Elimde bir kaç tane farklı sektörlere ait haritalarım var, kendi adıma işletiyorum. Lokal aramalarda ön plana çıkması için harita seo çalışması yapıyorum pinleme işlemi ve index ama alan genişlettikçe ve farklı bölgeleri hedefledikçe sil baştan bütün işçiliği baştan yapıyorum.

Yarı çap oluşturmaktan bahsetmiyorum, bunun için bir site mevcut pratik şekilde çözülüyor fakat üzerine pin ekleme kısmı gerçekten çok zahmetli, her çap için 1500-2000 pin düşündüğünüzde ciddi zaman harcıyor.

Bunun pratik yolunu bilen? Belli aralıklarla otomatik olarak pin tanımlayan veya belirlenen rakam kadar çapın üzerine pin oluşturan bir şey var mıdır? Gerçekten çok merak ediyorum bunu,

Cevaplar için şimdiden teşekkürler,

NOT: Konu yanlış yere açıldıysa taşınabilir.

ByMaDaK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanılmıyorsam forumda birisi pinleme botu satışı vardı
Evet forumda ve gördüğüm kadarı ile globalde bu yazılımı ilk ben kodladım. Tamamen otomatik yapmıyor aslında uzun uzun yapılan süreçleri otomatize eden bir tool.
https://www.r10.net/bot-program-alis...iz-lisans.html
https://www.r10.net/script-satisi/42...lk-ve-tek.html
Konularımı inceleyip size uygun olanı tercih edebilirsiniz hocam. Bu şekilde manuel çok çok uzun uğraşırsınız. Uzun zamandır pek çok kullanıcı var yazılımlarımı kullanan.

zeymedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben bu işlemden haberim yokken üst sıralara taşıdım, sonradan bu işlemi gördüm deneyeyim dedim ama etkisini göremedim belki haritadan haritaya değişebiliyordur.
@baranuyukus; arkadaştan bot aldım ben ondan alabilirsiniz, tek tek pinleme ile uğraşmayın.
Etiket için çok teşekkürler sayın hocam.

derya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bot ile yapılan Backlink Pinleme işleminin konuma hiç bir faydası olmaz. Manuel yapılmalıdır. Herşey manuel elle yapılmalı ve tüm alanlar dolmalıdır.
Forumda bu işini yapanların çoğu Pakistanlı ana satıcının bot ve excel ile yaptığı 5 USD'lık işlemi satıyor. Manuel backlink Pinleme işlemi için aşağıdaki linkimizdeki konuyu inceleyebilirsiniz.

GOOGLE MAPS MANUEL BACKLİNK ÇALIŞMA LİNKİMİZ

Bu alanların hepsini zaten yazılımım ile doldurabiliyorsunuz. Sizin ekstra eklediğiniz tek şey görsel. Onun harici teknik olarak bir fark olduğunu düşünmüyorum sayın hocam.