Geçmiş olsun. Kendisi için belki de uyuması iyi olmuş, denk gelseydi başka şeylerde olabilir. Bunun yanında gelen kişi hırsız olmasaydı başka bir sapık, katil vs. olsaydı sitede birinin canına, ırzına zarar gelseydi o zamanda daha kötü olurdu. Yarın öbür gün bunların olmayacağının da garantisi yok. Site sakinleri haklı, güvenlikleri şuan tehlikede, kime güvenecekler? İşiniz zor, bu yolda başarılar dilerim
Hocam güvenlik görevlisi hiç bir zaman karşı mukavemet unsuru değildir. zaten yetkisi de yoktur, yakalayıp dövse darptan yargı yolu açıktır. Güvenlik görevlisi Caydırıcı unsurdur. Siz hiç güvenlikli sitede oturdunuz mu bilmem ama hiç bir özel güvenlik sizin can ve mal kaybınız için kendi hayatınızı riske etmez. Onun işi ölümüne siteyi korumak değildir.
Arkadaş dua etsin hırsız girerken adamı öldürmemiş yoksa burda konuşulan konu farklı olurdu giden arabadan çalınan şeyler olsun.
1 kişinin emekliliği yanmasın diye koca bir ahalinin güvenliğini riske atmaya hakkınız yok.
Amaç adamın cezalandırılması değil, güvenliğin sağlanması için işten çıkarılması lazım
Yeni gelecek güvenlikte farklı bi iş sağlamayacak hocam. Bu vatandaş şimdi böyle oldu diye aksine daha dikkatli olur. Yeni güvenlik canı pahasına koruyacak 007 James Bond gibi siteyi koruyacak mı sanıyorsunuz ? Dediğim gibi özel güvenlik caydırıcı unsurdur bu hırsız kafaya koymuş be yapsanız caydıramazdınız. Sokakta bi ton araba varken siteye giriyor ısrarla bu adamı güvenlik durduramaz.