Merhabalar. Bir önceki konudada çince index sorunundan bahsetmiştim. Konu benim açımdan daha farklı yerlere kaydığı için sizlerle beyin fırtınası yapmak istiyorum.
Önceki domain (nedenmi.com), web archiveden baktığımız kadar ile çin geçmişi vardı. Tamam olabilir dedim ve nedenmi.com.tr eski kayıtlarına bakıp temiz olduğunu görünce hosting firmamdan taşımalarını rica ettim, kırmadılar sağolsunlar.
Özellikle hostingi sıfırlayıp sıfırdan kurulum yaptım. Şimdi detayları vericem

1- Yeni domaindeki wordpress'te kullanıcılar kısmında yeni bir yönetinin olduğunu gördüm.

2- Hadi önceki domainde bi şekilde sızdılar (sıfırdan bir siteyi google görmeden onlar nasıl gördü anlayabilmiş değilim).
3- Yeni domain web archive'i olmayan bir domain. Sıfırdan kurulum yapıldı. Tema r10dan aldığım yerli yapım bir tema. Geri kelen eklentiler ise wp panelinden kurduğum klasik bişelenler eklentisi vs.
4- Bu işlemlerden bir kaç saat sonra yine bu yeni domainin çince index aldığını gördüm.

Eski domain: nedenmi.com
Yeni domain: nedenmi.com.tr

Ben verdiğim tema parasını, ödediğim domain ve hosting ücretinden geçtim artık ama kafama takıldı. Sizce sorun ne olabilir? Bu virüs nerden biliyorda anında siteye giriyor?

İndex linkleri bu şekilde